Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
South Equipment Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Relocari industriale
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
La South Equipment Srl oferim servicii complete de relocari industriale care sunt proiectate pentru a se potrivi nevoilor si cerintelor fiecarui client. Compania noastra ofera servicii de calitate si siguranta, astfel incat sa putem asigura o relocare fara probleme si fara intarzieri.

Ne ocupam de toate aspectele relocarii, de la planificare si pregatire, pana la transportul si instalarea utilajelor si echipamentelor. Lucram cu un personal calificat si experimentat, care se asigura ca toate utilajele si echipamentele sunt manipulate cu atentie si precizie, pentru a se asigura ca sunt transportate in siguranta la destinatia finala.

Oferta noastra de servicii de relocari industriale include:

Planificarea si proiectarea relocarii: Echipa noastra va ajuta sa va planificati si sa va proiectati relocarea, luand in considerare toate aspectele logistice si tehnice.

Demontarea si pregatirea utilajelor pentru transport: Echipa noastra va demonta si va pregati utilajele pentru transport in siguranta, asigurandu-se ca toate componentele sunt etichetate si ambalate corespunzator.

Transportul si relocarea utilajelor si echipamentelor: Echipa noastra va transporta si va reloca utilajele si echipamentele la destinatia finala, asigurandu-se ca sunt transportate in siguranta si fara probleme.

Reasamblarea si instalarea utilajelor si echipamentelor la destinatie: Echipa noastra va reasambla si va instala utilajele si echipamentele la destinatia finala, asigurandu-se ca sunt functionale si pregatite pentru utilizare.

Servicii de dezasamblare si reconditionare: Echipa noastra va ofera si servicii de dezasamblare si reconditionare a utilajelor si echipamentelor, astfel incat sa poata fi utilizate in continuare sau vandute.

Servicii de logistica si transport: Echipa noastra ofera si servicii de logistica si transport, astfel incat sa putem sa va ajutam sa va relocati utilajele si echipamentele in cele mai bune conditii si cu cele mai bune costuri.
Din Gura in Gura